Udtalelser

Udtalelser

Herrepolterabend

"Jeg har sjældent oplevet en bedre service som den Laila har givet. Lige fra starten har Laila været utrolig samarbejdsvillig og man fornemmede at selve seancen ville blive underholdende, lærerig og sjov.

Jeg må sige, at jeg på intet tidspunkt er blevet skuffet. Laila havde polterabenden i sin hule hånd og fornemmede hurtigt kombinationen mellem teori og praksis. Ingen gik skuffet hjem denne dag, så jeg sender min klareste anbefaling videre. Tak for en god oplevelse.”

Kenneth Westerberg-Christensen, Køge
Workshop, Nørre Gymnasium - 50 elever

”Vi takker for en fantastisk workshop. Du var virkelig dygtig og jeg er meget overrasket over så gode deres tegninger blev. Også virkelig fint med de forskellige teknikker, som de lærte. Alle os lærere var meget imponerede over, at du både kunne undervise så godt og stå model samtidigt :-)"

Stinne Bo Schmidt, Billedkunstlærer, Kunst- og Kreaudvalget, Nørre Gymnasium
Libratone

"Laila er en fantastisk underviser og croquismodel, og hun formår at fange folks opmærksomhed med sit dygtige og rolige væsen. Hun er meget behagelig, professionel og god til at skabe en afslappende atmosfære, så alle føler sig involveret og godt tilpas i hendes selskab. Hos Libratone er vi meget glade for at have afholdt workshoppen med Laila, og hun har vores varmeste anbefalinger til andre personer eller virksomheder, som søger et udfordrende og underholdende teamevent.”

Sarah Kimura | Social Media Coordinator
Fødselsdag

"Det var så vellykket - alle havde de helt store smil fremme ;o) - så 1000 tak for det!

Laila stod for croquis undervisning til min 50 års fødselsdag, det var en stor succes. Masser af koncentration, latter og herlig stemning. Vi nød i den grad godt af Lailas evne til at omsætte kreativ tænkning for os mere firkantede tænkende! - kan kun anbefales, også som "ryste sammen" aktivitet!”

Jane Press, Østerbro
Polterabend, herrer

"Vi havde fornøjelsen af at have Laila som underviser og model til et polterabend. Stemningen var allerede høj da Laila kom sent på eftermiddagen, men hun formåede at fastholde alles opmærksomhed og var god til at mærke stemningen, spille med og vi fik alle en rigtig god oplevelse.

Vi var alle nybegyndere, men Laila fik taget os igennem teknikkerne og inddraget gommen godt i processen. Gommen endte som ”le grande finale”, hvor vores croquis undervisning endte med nogle meget fine tegninger. Det var en sjov og anderledes event, som alle efterfølgende roste. Vi kan helt klart anbefale Laila.”

Dennis Brenøe, Hvidovre
DAB bolig

"Vi havde besøg af Laila til et fødselsdagsarrangement i firma-regi, og det fungerede som en sjov og anderledes måde at være sammen med sine kollegaer på.

Der har kun været positive tilbagemeldinger, og flere har sagt, at på trods af, at det var grænseoverskridende at skulle prøve første gang, fik Laila med sin rolige professionelle facon, lynhurtigt folk til at slappe af og have fokus på den kreative udfoldelse.

Der var tilpas med personligt feedback, og Laila formåede at få alle til at føle sig tilpas i deres egen tegnestil. Der var et primært fokus på proces frem for produkt, hvilket mange fandt befriende.

Laila kan kun anbefales.

Tak endnu en gang for en god dag :)”

Josefine Humeniuk Esrup | Bestyrelseskonsulent

Og mange flere

Kvindegruppe

Polterabend, kvinder

AP Pension

Trustworks.dk, sommerfest

Herreloge

Årligt tegneforløb Kbh.Uni/studiet Landskabsarkitektur

Ydelsescenter/Helsingør Kommune, trivselsdag

Fodboldklub, afslutning

Blu / TVproduktion

Ernst & Young

Polterabend, blandet

Konkurrencedag, 30 herrer

Herreloge (1)

A.Film (Skandinaviens største animationsstudio)

Polterabend, kvinder (1)

Privatevent

"Vi var en gruppe kvinder, hvoraf kun få vil betegne sig selv som ’kreative’, der havde en fantastisk eftermiddag sammen med Laila. Laila er både sød, uhøjtidelig og ikke mindst en dygtig formidler og kunstner. Det var en sjov, spændende og anderledes måde at være sammen på, og alle lykkedes faktisk med at lave nogle fine tegninger.”

Janne Jensen, Køge

Polterabend

"God oplevelse og Laila er super cool!”

Ida Bermann, Østerbro

Firmaevent

"Vi fik et rigtigt godt indblik i, hvor vigtig detaljen er for at helheden skal blive en succes. Lailas gode pædagogiske tilgang til øvelserne, var meget udbytterige, og gav os mange input som vi kan bruge i relation til vores salgsarbejde. For nogle var det grænseoverskridende at have en fremmed nøgen kvinde stående foran sig, men igen, det var et spændende element i at holde fokus på opgaven, nemlig at tegne!"

Torben Jan Sørensen | Salgschef

Firmaevent

"Tusind tak for et super arrangement. Det var virkelig en god oplevelse, og de var alle super tilfredse og syntes det både var udfordrende og sjovt. Det var en rigtig god kombi med sommerfest, da det gav et indspark til at bruge (som du selv sagde) en anden hjernehalvdel end man plejer. Særligt sjovt at se hvordan man hver især tilgår opgaven.”

Mette Buhl Christoffersen | IT Consultant

Privatevent

"Kan klart anbefales! Det var en super fed oplevelse at prøve at tegne croquis og Laila var super sød og vi fik en masse gode fif og vejledning samtidigt og kunne se stor udvikling på bare 1,5 time.

Vi havde en kanon aften!”

Kian Bahari, Østerbro

Skoleevent

"Laila gav mig en super god oplevelse og introduktion til croquis. Hun var professionel i sin håndtering af timen, og formidlede hendes instruktioner virkelig godt. Jeg har længe gerne villet gøre mere ud af tegning, og croquis var noget af det jeg havde det sværest med at komme ind på. Det med en nøgen person foran sig kan være intimiderende, MEN Laila - som model & underviser - var virkelig god til at gøre det til det mest naturlige i verden, og skabe en atmosfære af velkommenhed i rummet. Jeg har fået blod på tanden i forhold til at tage det videre og prøve det igen!"

Studerende Niels Dyring

Firmaevent

"Vi var alle enige om at det var en fantastisk oplevelse at tegne. Du er god til at inspirere, lære fra dig og give god feedback. Alt i alt en fed oplevelse. Du bliver helt sikker anbefalet til andre.”

Heidi Nevado

Privatevent

"Vi har fået positiv feedback på arrangementet, hvor der især var stor ros til din måde at tackle folk på og gruppen på. Der var ingen sur lærer, fordi folk skulle grine eller komme med en kommentar, hvilket passede perfekt ind.

Derudover var det fint med den mindre grundige gennemgang, da det ikke var meningen at det skulle være grundigt. Det var bare et indslag til arrangement og derfor var det helt perfekt.”

Mathias Nielsen, Albertslund

Firmaevent

"Jeg har hørt at det gik rigtig godt, og alle syntes det var både sjovt, udfordrende og fordybende.

Så stor stor ros og tak til dig fordi du havde lyst til at indvi Blu’erne i croquisens teknikker😊

Jeg håber jeg kan ringe til dig en anden gang."

Anne Brostrøm | Adm. Direktør/MD

Firmaevent

"De synes alle det havde været en rigtig god afslutning på dagen! De havde alle haft det rigtig sjovt.

Jeg synes det var en rigtig god aften – vores team er som sagt en gruppe af stærke personligheder, så det kan være svært at trænge igennem, men det gjorde du virkelig godt!”

Josefine Laigaard | Consultant

Polterabend

”Laila var helt vildt god til at undervise i tegneteknikker og hjælpe os hele vejen. Det var en fantastisk oplevelse.”

Mette Kjær Andersen, Amager

Privatevent

”Det var en stor succes i lørdags, det styrede du super fedt.

Tak for det.”

Johnny Heyn, Kokkedal

Privatevent

"Godt og velstruktureret arrangement, der var tilpasset deltagerniveauet, og hvor der var tid til smil, god stemning og eftertænksomhed. Kan bestemt anbefales."

Frederik Korch, København

Firmaevent

”Vi havde fornylig fornøjelsen af at have Laila på besøg her på A.Film til en række croquis lektioner. Hun viste sig hurtigt at være den helt rette at kontakte. Laila var meget åben overfor mine ønsker og forslag til undervisningen og udviste stor kompetence både som model og som underviser.

Forløbet har været meget givende og lærerigt, og jeg ser frem til at kunne fortsætte samarbejdet.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale Laila til lignende arrangementer.”

Kenneth Vandel | Animations Instruktør

Polterabend

”Jeg vil bare si tusen takk for tegningen på lørdag. Vi hadde det veldig gøy, og ikke minst var det veldig lærrikt og flott å få innblikk i teknikker og tankemåter. Tror alle ble overrasket over hvor gøy det var! Så mange takk.

Skal anbefale deg videre til andre som skal ha liknende arrangementer.”

Tonje V.