Udtalelser

Udtalelser

Herrepolterabend

Jeg har sjældent oplevet en bedre service som den Laila har givet. Lige fra starten har Laila været utrolig samarbejdsvillig og man fornemmede at selve seancen ville blive underholdende, lærerig og sjov.

Jeg må sige, at jeg på intet tidspunkt er blevet skuffet. Laila havde polterabenden i sin hule hånd og fornemmede hurtigt kombinationen mellem teori og praksis. Ingen gik skuffet hjem denne dag, så jeg sender min klareste anbefaling videre. Tak for en god oplevelse.

Kenneth Westerberg-Christensen
Polterabend, herrer

"Vi havde fornøjelsen af at have Laila som underviser og model til et polterabend. Stemningen var allerede høj da Laila kom sent på eftermiddagen, men hun formåede at fastholde alles opmærksomhed og var god til at mærke stemningen, spille med og vi fik alle en rigtig god oplevelse.

Vi var alle nybegyndere, men Laila fik taget os igennem teknikkerne og inddraget gommen godt i processen. Gommen endte som ”le grande finale”, hvor vores croquis undervisning endte med nogle meget fine tegninger. Det var en sjov og anderledes event, som alle efterfølgende roste. Vi kan helt klart anbefale Laila.”

Dennis Brenøe
Fødselsdag

"Det var så vellykket - alle havde de helt store smil fremme ;o) - så 1000 tak for det!

Laila stod for croquis undervisning til min 50 års fødselsdag, det var en stor succes. Masser af koncentration, latter og herlig stemning. Vi nød i den grad godt af Lailas evne til at omsætte kreativ tænkning for os mere firkantede tænkende! - kan kun anbefales, også som "ryste sammen" aktivitet!”

Jane Press
Herredag

"Tak til Laila for et veltilrettelagt arrangement.

Folk syntes, at det var rigtig sjovt. Laila var meget dygtig og tålmodig. Det var et underholdende arrangement, og Laila var god til at komme med en sjov kommentar i ny og næ og få dæmpet gemytterne, hvis det var det, som skulle til. Derudover var det en fornøjelse, at der var så hurtig respons og god kommunikation, især i disse tider hvor der hurtigt kan blive brug for justeringer."

Frederik Søborg
Stor herrepolterabend

Jeg har arbejdet i eventbranchen i over 20 år og har solgt rigtig mange teambuilding-oplevelser igennem årene. Lailas produkt er uden tvivl på top 3 af alt jeg har oplevet.

Vi har haft den store fornøjelse at være i Lailas meget kyndige hænder til vores vens polterabend.

Laila påstod på forhånd at hun sagtens kunne håndtere vores gruppe på 20 mænd med +2,0-promiller og det gjorde hun til perfektion.

Et par kække bemærkninger blevet lukket ned på kærlig vis og alle gik derfra med en fantastisk oplevelse i bagagen.

Croquis-tegning var dagens sidste aktivitet og på trods af dagens alkoholindtag, formåede Laila at skabe et rum hvor alle fik lyst til at koncentrere sig om opgaven - det kunne ikke have været mere perfekt.

Jeg vil varmt anbefale Laila til alle, professionelle som private!

Matias Bjerre
2 gange /Polterabend + Loge

Laila er enorm inspirerende, engagerende og lærende - får selv én som mig med nul kreative eller tegne-tekniske evner til at lave noget som jeg kan være stolt af.

Nu prøvet Laila uplanlagt i to vidt forskellige kontekster (stor herrepolterabend kl. 24:00 og lille loge kl.15:00) - helt vildt adaptiv til selskab, stemning og situation.

Laila får alle mine anbefalinger og lykønskninger til fremtiden (indtil at vi ses igen🙂).

Xinxin Mønniche Peng
Herrepolberabend

"Jeg brugte CroquisPRO.dk til en polterabend for en kammerat. Vi var i alt 17 unge drenge (25-35 år). Oplevelsen var det bedste på hele dagen, Laila kom med den helt korrekte tilgang og humør.

Hun lagde ud med at give os nogle få "fifs" og stod samtidigt selv model. Dette var meget givende da de fleste af os ikke havde tegnet en tegning siden folkeskolen.

Pga. det gode humør og de ny-lærte teknikker, blev der i koncentration tegnet nogle meget flotte tegninger. På de 1,5 time, kedede man sig overhovedet ikke på noget tidspunkt, der var god stemning og man blev hele tiden bedre og bedre til at tegne. Selv de allerdårligste tegnere synes at det var pisse sjovt!

Jeg kan kun anbefale, at man bruger Laila og CroquisPRO.dk, da hendes person gjorde oplevelsen til det helt perfekte kreative indslag til vores polterabend."

Frederik B. Aabo
Konkurrencedag

Det var en stor succes i lørdags, det styrede du super fedt.

Tak for det.

Johnny Heyn
EasyPark, teamevent

Vi siger stort tak for et fantastisk arrangement, hvor vi fik udforsket vores kreative sider. Det skal i den grad fremhæves, at Laila var enormt dygtig til, at få oversat læringer fra dagen til hvordan det kan bruges i vores arbejdshverdag. En fantastisk kombination af professionalisme, latter og god evne til at få inkluderet alle. Mange tak!

Brian Mortensen | Kundeservicechef
Trivselsdag, FOA/PMF

" Vi var en gruppe af meget forskellige typer og Laila rummede alle. Hun var helt fantastisk til at skabe en ramme, der gav plads til ro, fordybelse og grin. Vi blev ført gennem processen, så alle kunne være med og alle havde en virkelig god oplevelse."

Ida Skou Mikkelsen
Internationalt Baskethold - sommerfest

"Tak for sidst.

ALLE er happy happy. Og synes det var SÅ GODT"

Carsten Jones
Fodboldklub

Vi har fået positiv feedback på arrangementet, hvor der især var stor ros til din måde at tackle folk på og gruppen på. Der var ingen sur lærer, fordi folk skulle grine eller komme med en kommentar, hvilket passede perfekt ind.

Derudover var det fint med den mindre grundige gennemgang, da det ikke var meningen at det skulle være grundigt. Det var bare et indslag til arrangement og derfor var det helt perfekt.

Mathias Nielsen
C. F. Møller Architects - Fredagsbar 75 delt

Som en del af vores fredagsbar, havde vi booket Laila og Croquis-pro til en både faglig og festlig aktivitet.

Som arkitekter, havde mange af os tegnet tidligere (men måske ikke lige i går) mens andre var helt nye i disciplinen. Både de garvede og de nye fik en helt fantastisk intro og super pædagogisk guidning undervejs. Alle øvelserne var relevant og sjove og alle var meget glade.

Vi vil helt klart booke Laila igen - og også varmt anbefale hende til alle andre!

Pernille Pals Projektleder, Arkitekt maa
Herrepolterabend

Super oplevelse!

Vi var en lille flok mænd i alderen 42-48 der skulle afholde en polterabend og fandt på at en lektion i croquis måske kunne være spændende og ikke mindst udfordrende.

Al kommunikation omkring dagen forløb super nemt, og Laila var super fleksibel og imødekommende.

Selve oplevelsen med kurset, var simpelthen dagens højdepunkt!

Laila var helt eminent til at fornemme stemningen i rummet, både i den lidt nervøse (for os deltagere) start, og efterhånden som vi blev mere løsslupne.

Alt bornerthed og nervøsitet omkring nøgenhed, evner med kul eller blyant, håndterede hun med stor ro og en fed attitude.

Selve kurset i tegneteknikker var utroligt lærerigt og ikke mindst hylende morsomt, især ved afsløringen af hinandens tegninger.

Kan kun varmt anbefale at booke Laila, til polterabend eller måske som teambuilding.

5 ud af 5 stjerner herfra.

Søren Juul