Julefrokost

Julefrokost - Firmafest

Det kan være svært at finde på aktiviteter til julefrokosten, som falder i alles smag, uanset om det er underholdning til julefrokosten for vennerne eller til firmajulefrokosten, og derfor kan det nogle gange være en god idé at smide alle ud på dybt vand og prøve noget, som ingen i gruppen har prøvet før. Hos CroquisPRO afholder vi croquisevents, hvor I prøver kræfter med noget helt nyt – og for nogen måske lidt grænseoverskridende. Samtidig sørger jeg for, alle føler sig trygge og modtaget, hvor de er – både ift. ikke at kunne tegne på forhånd og med mit professionelle tag på at samle jer og få løftet stemningen med grin og nærvær.

Jeg skræddersyer underholdningen til julefrokosten til der, hvor I er på dagen, så croquistegningen bliver et samlingspunkt og noget at snakke om på kryds og tværs ved bordene efter. Har I særlige ønsker eller indslag, er jeg god til at holde struktur og overblik, så vi når igennem hele programmet. Læs gerne mine mange anbefalinger fra tidligere events.

Hvorfor croquis?

Jeg forsøger ikke at få jer gjort til tegnere på 1½ time, bare rolig! Jeg bruger croquisdisciplinen til at lukke op for posen, hvor vi sammen leger med det ”at forsøge sig på ukendt grund”. I får nemme tricks og simple inputs til, hvad I skal gøre. Alt efter, hvor stor gruppen er, også brugbart feedback på forsøgene. Vi arbejder ikke med 1-1 lighed eller præcision, men med at prøve af lege skitserne frem via forskellige teknikker, der taler både til de analyseinteresserede og de mere observerende. Overskriften er Underholdning med Indhold. Og jeg sætter barren, både hvad angår stemning og reel teori efter jeres output!

 

Hvilket gør at dynamikkerne i gruppen, og hvem der er gode til hvilke øvelser, flyder dejligt frem og tilbage. Efter vi har mødt hinanden, vil jeg, mens jeg er påklædt, give den korte intro og få jer til at slappe af, grine lidt og få sat forventningerne ned på et realistisk niveau. Herefter står jeg model (nøgen). Jeg har jeres ryg og styrer os igennem. De forskellige, små og sjove øvelser afløses af, at jeg i kimono viser og sætter næste øvelse op. Der plejer at indtræffe en god ping pong, når folk mærker min afslappede facon og indlevelse. I glemmer nøgenheden, og jeg lover, I får både røde kinder og varme blyanter af det intense forløb! Helheden i billedet er vigtigere end de enkelte dele, og man lærer at lægge vægt på, hvad der er mest essentielt ved hver korte positur. Vi kan på forhånd vende alle de spørgsmål, I måtte have. Croquis kan derfor være en god aktivitet til julefrokosten, fordi eventet er en øjenåbner, høster grin og rummer en mulighed for at fordybe sig, samtidig med at man er sammen med firmaet eller vennerne.

Bag CroquisPRO…

… Står jeg, Laila, og jeg kan med stor erfaring og lethed nemt sætte gang i eventet. Udover at rumme jeres
forbehold, fordi det er ganske naturligt at have dem de første 5 minutter, vil min korte og nemt forståelige
vejledning få jeres skuldre ned, hvorefter nøgenheden og blufærdigheden træder i baggrunden, så I kan
fokusere på skitserne og det at være fri til at tegne.

Jeg får at vide, at jeg er god til at hjælpe mange på samme tid. Jeg imødekommer rummet og
læser gruppen, så hver kunde får den stemning til festen, de ønsker. Der skal være plads til grin og god
stemning, mens jeg fastholder opmærksomheden og holder snor i den fælles energi. Til
julefrokostunderholdningen er der selvfølgelig tolerance ift. promillen. Jeg har stor erfaring med at afholde
firmaevents for både små og store grupper helt op til 75 mennesker, så der er plads til alle.
Vil du vide mere om at booke CroquisPRO til underholdning til julefrokost i København, kan du kontakte
mig her på siden via vores kontaktformular. Eller blot på info@CroquisPRO.dk

Event fakta

I internationale selskaber kan eventet afvikles på engelsk

Jeg kommer ud til jer og medbringer alle materialer, samt tegneplader.

Hold dig ikke tilbage med spørgsmål ifm. med booking. Jeg svarer gerne og uforpligtende på alt fra praktik til hvordan nu med den der nøgenhed, så du kan være helt tryg og føler, du kan stå inde for arrangementet.

Se evt. også ”Om CroquisPRO.dk”, hvor jeg fortæller mere om, hvad jeg kommer med.

Eksempler

Her kan du se en lang række af de kunder jeg har haft gennem tiden. 

Landinspektørkontoret, KAB, Forza Leasing, Rigshospitalet, Københavns Universitet/Kunsthistorie, Københavns Universitet/Landskabsarkitekter, DAB Bolig, Helsingør Kommune. Skoler: Nørre Gymnasium, Næstved Gymnasium, Allerød Gymnasium, Sjælsølund Efterskole, Faxehus Efterskole, Kofoeds Skole, DRs programudviklere, Nordeas ledergruppe, AP pension, Bluefragments, CompleteMe, Mindlab, Asunto, Gajhede og co., Vestforbrændingen (flere gange), Afilm, Københavns Kommune (flere gange), Helsingør Kommune, Dansk Blindebibliotek, ATP (flere gange), Ældresagen, Novo Nordisk, Libratone, World Fuel Services, Nilfisk, Trustworks, TECs lærergruppe, Officeclub, McDonalds

Det siger vores kunder om firmaarrangementer

Julefrokost, GTS Nordic

"Tak for det! Det var virkelig en fed oplevelse! 😊

Vi er en mindre virksomhed på 18 mennesker, med både unge såvel som ældre, blandet med forskellige kulturer, etniciteter, mv. Det var derfor meget svært at vurdere hvordan personalet ville tage i mod croquis, da de selvfølgelige intet vidste. Til min store overraskelse var alle enormt positive, og det gav et mega godt skub til resten af julefrokosten.

Det er uden tvivl en tid vi aldrig vil glemme, og det var meget professionelt fra Laila's side, da hun var meget nede på jorden, og ekstremt imødekommende.

De varmeste anbefalinger herfra!"

~ Jonas Rømer, GTS Nordic
Munthe, julefrokost

"Super duper arrangement. Lailas croquisundervisning var både virkelig lærerigt og bare rigtig sjovt. Alle kunne være med og både øvede tegnere og novicer fik noget ud af det. Kan varmt anbefales herfra 😊"

~ Johanne Stavnstrup, Buyer
Stort herrearrangement

"Jeg har arbejdet i eventbranchen i over 20 år og har solgt rigtig mange teambuilding-oplevelser igennem årene. Lailas produkt er uden tvivl på top 3 af alt jeg har oplevet.

Jeg vil varmt anbefale Laila til alle, professionelle som private!

Vi har haft den store fornøjelse at være i Lailas meget kyndige hænder til vores vens polterabend.

Laila påstod på forhånd at hun sagtens kunne håndtere vores gruppe på 20 mænd med +2,0-promiller og det gjorde hun til perfektion.

Et par kække bemærkninger blevet lukket ned på kærlig vis og alle gik derfra med en fantastisk oplevelse i bagagen.

Croquis-tegning var dagens sidste aktivitet og på trods af dagens alkoholindtag, formåede Laila at skabe et rum hvor alle fik lyst til at koncentrere sig om opgaven – det kunne ikke have været mere perfekt.

~ Matias Bjerre
Kbh. UNI /Forskningsenheden for Almen Praksis - julefrokost

"Til vores julefrokost på arbejdspladsen havde vi booket en croquis-session og havde fornøjelsen af at møde Laila, der både agerede tegneinstruktør og model til vores arrangement.

Laila præsenterede os for croquisstilen, gav os nogle tekniske redskaber og faciliterede selve tegnedelen til perfektion. Der var en tryg og samtidig sjov stemning, og Laila formåede meget sikkert og elegant at bevæge sig mellem instruktør- og modelrollen. Vi havde en super sjov eftermiddag med Laila, med grin, koncentration og nogle ret flotte resultater (hvis vi selv skal sige det).

Vi havde kokset lidt i tidsplanen, og kom derfor til at starte og slutte noget senere end forventet. Det tog Laila meget pænt og blev længere end aftalt - tak for det!

En stor anbefaling herfra!"

~ Anna Bernhardt, Projektkoordinator på Projekt Overblikskonsultation, cand.scient Idræt og Sundhed