Sommerfest

Croquismodel

Leder du efter den perfekte underholdning til sommerfesten

Sommerfester giver mulighed for at prøve nye aktiviteter og twiste nærværet lidt. Uanset om du skal holde sommerfest for firmaet, vennerne, boldklubben eller familien, er croquis en sjov og anderledes aktivitet for alle deltagere, som giver mulighed for at fordybe sig i skitser, sjov og fællesskab. I vil boble og snakke lettere på kryds og tværs, når jeg går.

Croquis er ideelt til at samle og styrke gruppen, ryste deltagerne sammen og give et godt grin. Hos CroquisPRO har jeg stor erfaring med at afholde croquis for både større og mindre grupper, og jeg kan tilpasse eventet, så det passer lige til jeres arrangement, uanset om det er som teambuilding eller i slutningen af dagen, hvor vi skal tilpasse efter en eventuel promille.

Kunst og teambuilding

Den levende og nøgne model står kortvarigt i forskellige stillinger, og der går sport i at turde tegne mest frit – det sørger jeg for. Derfor sidder grinene løst. Det intense i bare at gøre noget helt nyt i forholdsvist hurtigt tempo er frisættende med den rette vejledning - det sørger jeg også for. Croquis er derfor oplagt som indslag til sommerfesten eller til julefrokosten, fordi alle er på udebane, og det giver god mulighed for at snakke med nye kollegaer eller venner om den nye, og for nogen, måske lidt grænseoverskridende oplevelse.

At opleve noget nyt sammen i firmaregi giver grobund for nye venskaber og samtaleemner. Man kan grine og tegne sammen til croquis, hvilket gør det til den perfekte aktivitet til sommerfesten, hvis du mangler et nyt og spændende indslag, der tager kegler og udfordrer dine kollegaers eller venners tegneegenskaber.

Hvad kan du forvente?

Når du booker CroquisPRO til at stå for underholdningen til sommerfesten, polterabenden eller et andet event, sørger jeg for at skabe rammerne og læse rummet, så alle inkluderes, og jeg improviserer gerne med gruppen.

Min naturlige egenskab for at falde ind i en specifik gruppes jargon gør, vi hurtigt bliver trygge ved hinanden. Og så kører bussen. Opdag, hvor hurtigt jeg får demonteret jeres selvkritik og perfektion. Til fordel for sjov og ballade og skøre, levende skitser.

 

Stor erfaring med alle grupper

Jeg kan skubbe lidt til de eksisterende dynamikker og skrue op eller ned for teorien, alt efter hvad gruppen
har lyst til. Hos mig er croquis både udfordrende og underholdende, og fra mine tidligere workshops har jeg
haft stor succes med at løfte stemningen og skabe en behagelig stund for alle.


Mange af mine tidligere kunder, uanset om det har været til fødselsdag, polterabend eller firmaarrangement, har givet udtryk for, at de har haft en sjov og samlende oplevelse, hvor der har været plads til grin og god stemning, mens jeg samtidig har skabt et rum, hvor alle har kunnet grine og fokusere på opgaven, som de fleste faktisk på forhånd, var sikre på, var umuligt – og dét giver en fed stemning! Læs gerne nogle af mine mange udtalelser her på hjemmesiden.

 

Uanset om man er nybegynder eller har tegnet før, er croquis for alle. Jeg sørger for god stemning, masser af latter og professionel vejledning, så I kan opleve hvor befriende og sjovt croquis kan være. Ønsker du at høre mere om croquis, om mig eller at booke mig til dit næste arrangement primært i København og omegn, kan jeg kontaktes her på hjemmesiden via vores kontakt formular. Er I længere væk, er det ikke umuligt, mere et økonomisk spørgsmål – så forespørg bare.

Event fakta

I internationale selskaber kan eventet afvikles på engelsk.

Jeg kommer ud til jer og medbringer alle materialer samt tegneplader.

Hold dig ikke tilbage med spørgsmål ifm. med booking. Jeg svarer gerne og uforpligtende på alt fra praktik til hvordan nu med den der nøgenhed, så du kan være helt tryg og føler, du kan stå inde for arrangementet.

Se evt. også ”Om CroquisPRO.dk”, hvor jeg fortæller mere om, hvad jeg kommer med.

Eksempler på firmakunder

Landinspektørkontoret, KAB, Forza Leasing, Rigshospitalet, Københavns Universitet/Kunsthistorie, Københavns Universitet/Landskabsarkitekter, DAB Bolig, Helsingør Kommune. Skoler: Nørre Gymnasium, Næstved Gymnasium, Allerød Gymnasium, Sjælsølund Efterskole, Faxehus Efterskole, Kofoeds Skole, DRs programudviklere, Nordeas ledergruppe, AP pension, Bluefragments, CompleteMe, Mindlab, Asunto, Gajhede og co., Vestforbrændingen (flere gange), Afilm, Københavns Kommune (flere gange), Helsingør Kommune, Dansk Blindebibliotek, ATP (flere gange), Ældresagen, Novo Nordisk, Libratone, World Fuel Services, Nilfisk, Trustworks, TECs lærergruppe, Officeclub, McDonalds, PBU, Arkitema, SLA Arkitekter, Konica Minolta, Erhvervsstyrelsen m.fl.

Det siger mine kunder

22 gl. stud.kammerater - Sommerfest

Laila fra CroquisPro er en ener!

Vi har fået så mange positive kommentarer fra de andre drenge om hvor fedt de rent faktisk synes det var.

Laila er en exceptionel dygtig underviser, som formår at indtage rummet på en behagelig måde.

Stemningen er løs, hvor der er plads til at grine lidt af hinanden. Men også seriøs så der er mulighed for at lære og fordybe sig. Vi føler alle vi er blevet en fantastisk oplevelse rigere, som vi vil snakke om i mange år frem i tiden.

Laila er uden tvivl en anbefaling værdig. 5/5 stjerner!

~ Magnus Borre
DAY ET - Sommerfest

"Vi bookede CroquisPro.dk til vores sommerfest. Vi var 18 mennesker, mænd og kvinder i aldersspænd på 19-51 år - og alle synes det var den mest fantastiske oplevelse.

Vi var i gode hænder hos Laila, der var så god til at undervise, underholde og holde en dejlig stemning i rummet. Utrolig lærerigt og noget få havde prøvet før.

Det kan klart anbefales til andre, der ønsker en anderledes aktivitet til en eventuel firmafest, der sørger for at få rystet teamet godt sammen. Et kæmpe TAK."

~ Isabella Johansen, Online Marketing Coordinator, DAY ET
Sommerfest, Maanesten, 60 delt.

Alle var vilde med arrangementet og nød den lærerige oplevelse

~ Helena Villemoes
Trustworks.dk, sommerfest

"Tusind tak for et super arrangement. Det var virkelig en god oplevelse, og de var alle super tilfredse og syntes det både var udfordrende og sjovt. Det var en rigtig god kombi med sommerfest, da det gav et indspark til at bruge (som du selv sagde) en anden hjernehalvdel end man plejer. Særligt sjovt at se hvordan man hver især tilgår opgaven.”

~ Mette Buhl Christoffersen | IT Consultant