Om CroquisPRO

25 års erfaring

Hos CroquisPro.dk tilbydes events, skræddersyet specielt til jeres arrangement. Uanset om I er øvede tegnere eller helt grønne nybegyndere, så garanterer jeg en spændende session. Underholdning med indhold.
Under forløbet vil I få mulighed for at prøve kræfter med forskellige tegneredskaber og tilgange, så der vil være noget til enhver. Det er bare at kaste sig ud i det! Jeg sørger for, alle føler sig inddraget uanset niveau, svarer tilbage med glimt i øjet og er ret svær at slå ud ad kurs. Jeg mærker hurtigt gruppens dynamik og forventninger og sammensætter forløbet derudfra, så vi altid kommer godt i mål.

En typisk polterabend er ofte en sjov og løssluppen oplevelse med vægt på fællesskab og venskab - hvorimod et firmaarrangement kan have større fokus på pointer, I kan tage med jer hjem og implementere i det daglige virke. Ikke serveret som tør teori om, hvorfor hjernen spiller os puds og nogle gange spænder ben, men som praktiske erfaringer, der langt nemmere huskes.

Kunder - private og fra erhvervslivet - vender tilbage igen og igen, og understreger firmaets profil: Stor Imødekommenhed og Professionalisme. I får en levende, humoristisk levering, så I kan slappe af i udfordringen. Seriøsiteten skrues erfarent op og ned efter forum, men rammer altid plet ift. hvem dagens publikum er. Konceptet tilpasses med fingerspidsfornemmelse, så det altid hitter som et fælles kreativt energi-boost, en ryste-sammen-fest i jeres gear. Igennem vilde, sjove tegneøvelser afprøver I jer selv og får fat i den kreative og skabende kerne. I firmaet mixes med underholdende teambuilding, der gennem praksis lander jer i temaer som kommunikation, strategi og metode uden at være teoritungt på nogen måde.

Overraskelsesmomentet. Til start er det Nøgenheden og de tanker, den sætter i gang. Men hurtigt får tempoet og udfordringerne jer til at agere anderledes. Måske endda ændre indstilling til jer selv og jeres formåen. Målsætningen om, hvor jeg vil have jer hen er klar – og jeg har ”my bag of tricks” - men præcis hvordan vi havner der, er afhængigt af hvem jeg rejser med. Vores udveksling holder mig på tæerne og jer i nuet, hvor I handler mere, end I tænker.

Af natur er jeg inspirator. Jeg arbejder med stor energi og naturlig indlevelse i jeres forskellige personligheder samt god indsigt i gruppedynamikker. Mit succeskriterium er, alle føler sig inkluderet. Gennem min evne til at få kontrollen til at slippe og samtidig etablere et sikkerhedsnet, er jeg i stand til at kaste dig ud på dybt vand uden, du når panikstadiet. Jeg følger op med fælles respons på de nye, mærkelige streger. Det, du selvkritisk ser som kejtet og forfærdeligt, kan jeg forklare, så du i stedet ser potentialet. Du glemmer fuldstændigt din indgangsvinkel om at skulle leve op til noget. Kontrollen får et pusterum. Du opdager, hvordan du kan have det sjovt – friere - i fremmede settings og flyde med energien uden altid at skulle præstere.

Med dagens mange udbydere af croquisevents er det vigtigt at vælge den rigtige. Den, der får samlet den måske uhomogene gruppe med højt humør samtidig med, at kreativiteten bobler. Netop at flette de to sammen er min spidskompetence og grunden til, jeg har kunnet leve af dette i så mange år. Sjov og ballade, der giver mening. Min ild. Grinene betyder, vi giver slip. Får plads til nyt. Jeg tør godt dele ud af mig selv, men forstår samtidig, hvad det vil sige at være professionel. Så du mærker tillid og tør. Jeg har fintunet alle øvelserne, så enhver pinlig nybegynder får stregen i gang. Selv dig, der smed blyanten som 10-årig og er væsentlig tryggere ved regneark!

Det er i virkeligheden dét, jeg sælger. Den personlige oplevelse et menneske kan få, hvis det mødes, ses og respekteres for det udgangspunkt, det nu engang har. Du kommer til at overraske dig selv, mens vi giver den gas, og stemningen er høj. Forestil dig, hvad det gør ved fællesskabsfølelsen i et rum, når alle pludselig kører på den samme uventet frie energi!

Mange ”ved” de ikke kan tegne. Og alle de mange, jeg har mødt igennem årene, har i overført betydning måttet æde deres hat efter 1 ½ time. Så udfordr mig gerne!

Hele mit voksne liv har jeg levet udelukkende af aktiviteter, udsprunget af mine hverv som kunstner, grafiker/illustrator, underviser & professionel croquis model i København. Primært mine workshops og min faste undervisning. Dynamik i hverdagen og friheden til at stå ved hvem jeg er, er blevet mit varemærke. At jeg lever det, jeg prædiker.

Resultatet er et solidt livsvalg om at følge intuition og nysgerrighed, kombineret med viljen til dygtiggørelse og udveksling. Det har lært mig at bygge projekter op, favne bredt og hurtigt gøre mig forståelig. Hvad der sker på vejen er eventyret, som dejligt respektløst bryder om på rutiner og holder sanserne skarpe.

Alt det ligger i CroquisPRO.dk’s DNA.

Uddannet på diverse tegne- og maleskoler i Århus og København. Privatelev hos en række kunstnere i Århus.

Har altid opsøgt spændingsfelter og været optaget af at veksle mellem den hurtige skitsering og det gennemarbejdede, mellem at være udøvende og videreformidler. Min erfaring som underviser har jeg fra utallige workshops, private underholdningsevents samt mine firmaforløb med fokus på ændring af arbejdsmetode hen i retning af de mere kreative, innovative løsninger. I 7 år mit eget croquishold i Valby/ekstern model. Gæsteunderviser (klassisk tegning) på ugelange kurser for unge med Aspergers syndrom samt korte forløb på bosted for unge med psykiske lidelser. Afholder årlig croquisdag på flere uddannelser f.eks. Landskabsarkitektur/Uni, hvor frihåndstegningen bliver opgraderet.

Siden 2012 fast flere ugentlige FOFhold i tegning/maling/akvarel. Afholder croquisworkshops (FOF, LOF, foreninger, gymnasier, HTX, efterskoler, 10. klasser), hvor vi øver et frit udtryk, skitsering og undersøger materiale og metode.  Mange gymnasier inviterer mig hvert år.

Hold dig ikke tilbage med spørgsmål ifm. med booking. Jeg svarer gerne og uforpligtende på alt fra praktik til hvordan nu med den der nøgenhed.

Du kan også læse mere om de forskellige events, jeg tilbyder, oppe i menupunkterne.

Kunderne siger

Herrepolterabend

"Jeg har sjældent oplevet en bedre service som den Laila har givet. Lige fra starten har Laila været utrolig samarbejdsvillig og man fornemmede at selve seancen ville blive underholdende, lærerig og sjov.

Jeg må sige, at jeg på intet tidspunkt er blevet skuffet. Laila havde polterabenden i sin hule hånd og fornemmede hurtigt kombinationen mellem teori og praksis. Ingen gik skuffet hjem denne dag, så jeg sender min klareste anbefaling videre. Tak for en god oplevelse.”

Kenneth Westerberg-Christensen, Køge
Workshop, Nørre Gymnasium - 50 elever

”Vi takker for en fantastisk workshop. Du var virkelig dygtig og jeg er meget overrasket over så gode deres tegninger blev. Også virkelig fint med de forskellige teknikker, som de lærte. Alle os lærere var meget imponerede over, at du både kunne undervise så godt og stå model samtidigt :-)"

Stinne Bo Schmidt, Billedkunstlærer, Kunst- og Kreaudvalget, Nørre Gymnasium