Privatevent

Polterabend - Loge - Fødselsdag

I kan være en sammentømret vennegruppe, der tager hinanden, brud eller gom med på en udfordring.

Eller måske kender gæsterne ikke alle i selskabet. Uanset sammensætning får tegneforløbet en social funktion og tager festen et nøk opad. Det nøgne indslag vil altid føles grænseoverskridende. Men oplev, hvordan isen bliver brudt, og folk kommer op af stolene. Alle er i samme båd, og jeg tager styringen.

Tonen bliver lige nøjagtig så fri, som gruppen trives med. Jeg er professionel kamæleon som tovholder og har ikke spor imod, I prøver mig af. Jeg trives med skift mellem jargoner, der passer på sen afslutningsfest i fodboldklubben den ene dag, intens polterabend, inspirerende teammøde eller rolig brunch den næste. Og høster flotte anbefalinger alle steder. Ved at være skarp i nuet, vinder jeg naturlig lydhørhed – promiller eller ej. Kontrasterne sikrer mig et arbejdsliv, der holder mig vågen og glad – og jer en uventet underholdende, overraskende oplevelse. Også selvom I har prøvet croquis før!

I får noget at more jer over og snakke videre sammen om på kryds og tværs. Vi har altid tid til at skåle og grine, men ellers er der tempo på, og der bliver givet grundigt slip. Mine gode overtalelsesevner og en masse tricks sikrer, ingen hægtes af. Alt efter interesse kan jeg krydre med forskellige indslag – konkurrence, gommen i spil eller noget helt tredje.

Jeg sammensætter forløbet, så det rammer præcis jeres vennegruppe og skaber den stemning, I efterspørger. I kommer op at køre og ned og mærke efter. Niveauet er totalt nybegynder, medmindre I har en anden baggrund og ønsker udvidet undervisning.

Polterabend

Mulighederne er mange, når det kommer til at planlægge en polterabend. Én af mulighederne er croquistegning. Croquistegning er en ideel aktivitet uanset promille i blodet eller ej. Jeg sørger altid for, tonen bliver lige nøjagtig så fri, som gruppen trives med. Jeg betragter mig selv som en kamæleon, der kan tilpasse sig forskellige konstellationer af mennesker og forskellige jargoner. Jeg har lutter gode erfaringer som croquismodel til polterabendener. Croquistegning er et underholdende indslag til en polterabend, der giver en frisk og åben stemning samt fungerer som en sjov overraskelse til gom eller brud. Jeg sammensætter forløbet med croquistegning ud fra jeres ønsker og supplerer gerne tegningen med forskellige indslag f.eks. i form af konkurrencer eller ved at få gommen eller bruden i spil.

Fødselsdagen

Til fødselsdagen bliver jeg ofte brugt til at starte festlighederne. Eller løsne op efter middagen. Som vært kan du have brug for at træde lidt ud af fokus og selv lande i festen efter al planlægningen. Her tager jeg over. Mit besøg sikrer en fælles humøreksplosion som basis for din aften; det farver og får festen til at lette bagefter. Hurtigt ridses trygge rammer op at udfolde sig - og fjolle - indenfor, selvom de fleste ikke har tegnet siden barndommen. Ved selv at have det sjovt i mødet med jer, får jeg ægthed og samspil tilbage. Jeg kan holde mange i hånden på en gang og sparer ikke på anerkendende respons, når jeg ser, I tør. Hvilket jeg nok skal sørge for, I gør!

Bonus for hver enkelt er et arkiv af vilde, flotte og skøre tegninger, der kan huske dig på dagen, du overraskede dig selv og fik komplimenter og latterbrøl fra resten af gruppen.

Min store erfaring som en af Danmarks første indenfor feltet, giver mig en frihed i formidlingen, du kan mærke. Det og så mit grin har smittegaranti.

Så har du har brug for en kompetent, hjertevarm croquismodel & erfaren underviser, der kan læse rummet til den næste teambuilding, fødselsdag eller polterabend nær København, så kontakt mig endelig.

Jeg kommer ud til jer og medbringer alle materialer i god kvalitet samt tegneplader.

Du kan også købe et gavekort til en, der elsker overraskelser.

Endelig kan jeg også bookes blot som model.

Hold dig ikke tilbage med spørgsmål ifm. med booking. Jeg svarer gerne og uforpligtende på alt fra praktik til hvordan nu med den der nøgenhed.

Se evt. også ”Om CroquisPRO.dk”, hvor jeg fortæller mere om, hvad jeg kommer med.

Kunderne siger

Herrepolterabend

"Jeg har sjældent oplevet en bedre service som den Laila har givet. Lige fra starten har Laila været utrolig samarbejdsvillig og man fornemmede at selve seancen ville blive underholdende, lærerig og sjov.

Jeg må sige, at jeg på intet tidspunkt er blevet skuffet. Laila havde polterabenden i sin hule hånd og fornemmede hurtigt kombinationen mellem teori og praksis. Ingen gik skuffet hjem denne dag, så jeg sender min klareste anbefaling videre. Tak for en god oplevelse.”

Kenneth Westerberg-Christensen

"Kan klart anbefales! Det var en super fed oplevelse at prøve at tegne croquis og Laila var super sød og vi fik en masse gode fif og vejledning samtidigt og kunne se stor udvikling på bare 1,5 time.

Vi havde en kanon aften!”

Kian Bahari