Firmaevent

Fredagsbar - Teambuilding - Kick off

Jeres gruppe vil gå fra ”ikke at kunne, turde, tro på” til ”at gøre” på kort tid. Et friskt tempo får alle vante mekanismer til at fløjte ud ad vinduet og erstattes af fuldt fokus på processen. At der ikke er tid til at vurdere sig selv eller tegningerne giver en massiv udviklingskurve fra ”0” til ”har jeg tegnet det?”.

Det nøgne indslag er en grænseoverskridende åbner. Men oplev hvordan isen bliver brudt, og folk kommer op af stolene. Alle er i samme båd, og jeg tager styringen. I får masser at more jer over og snakke videre sammen om på kryds og tværs. Vi har altid tid til at grine, men øjeblikket er intenst. Så indstil jer på det uventede. Mine gode overtalelsesevner og hånden på skulderen på det rette tidspunkt sikrer, alle er med. Jeg bevæger mig ubesværet mellem den påklædte formidlerrolle og croquismodellen, og ved at være ene på scenen og fuldstændig ’på’, samler jeg gruppen med mit entertainergen.

I møder en engageret, lattermild og inspirerende igangsætter, der ser hele rummet. Mine kunder lader mig vide, jeg er behageligt afvæbnende og får alle til at slappe af. Jeg kan holde mange i hånden på en gang, og sparer ikke på anerkendende respons, når jeg ser, I tør. Hvilket jeg nok skal sørge for, I gør!

Mit kamæleonevent passer både ind som optakt til sommerfesten, kick-off, fredagsbar, ryste-sammen ved dannelse af nye teams, pædagogisk dag, julefrokost, trivselsdag osv. Fra helt små firmaer til store selskaber. Tilgangen og eventets profil bestemmes af netop jeres konstellation og behov.

I vil opleve et frirum til at gå ad en ukendt rute for at se, hvad der mon ligger dér af frisk energi og nye idéer. Jeg bærer jer igennem befriende genveje til hurtig læring og, hvordan I bryder med selvkritikken for et renere fokus uden nødvendigvis at sætte de ord på. Her er det oplevelsen, der tæller. I kommer op at køre og ned at mærke efter. Resultatet er et åbent nærvær, I deler. At få den fornemmelse ind under huden giver et mod og en lyst til at byde mere ind.

I tegneøvelserne leger vi med de to meget forskellige hjernehalvdeles ressourcer – analyse og sansning. Processerne kan du overføre til situationer i din hverdag og i dit arbejdsliv. Bonus er et arkiv af vilde, flotte og skøre tegninger, der kan huske dig på dagen, du overraskede dig selv og fik komplimenter og latterbrøl fra resten af gruppen.

Du oplever dine kolleger fra en ny vinkel. Så nyd at genopdage en firmaånd og et sammenhold, der kan gøre hverdagen blødere midt i kantet travlhed.

Skulle I ønske forløbet som en del af et tungere tilrettelagt udviklings- og samarbejdskursus, er jeg er lydhør overfor at implementere temaer og problemstillinger fra evt. oplæg, I har arbejdet med. Eksempelvis har jeg en samarbejdspartner (konsulentfirma), der udtrykker sig med powerpoints på forretningssprog. Han hyrer mig ind for ”min taktile tilgang” til de samme emner, han gennemgår med gruppen. Ofte inden deltagerne går i grupper og skal problemløse.

Event fakta

I internationale selskaber kan eventet afvikles på engelsk.

Jeg kommer ud til jer og medbringer alle materialer i god kvalitet, samt tegneplader.

Hold dig ikke tilbage med spørgsmål ifm. med booking. Jeg svarer gerne og uforpligtende på alt fra praktik til hvordan nu med den der nøgenhed, så du kan være helt tryg og føler, du kan stå inde for arrangementet.

Se evt. også ”Om CroquisPRO.dk”, hvor jeg fortæller mere om, hvad jeg kommer med.

Eksempler på firmakunder

Landinspektørkontoret, KAB, Forza Leasing, Rigshospitalet, Københavns Universitet/Kunsthistorie, Københavns Universitet/Landskabsarkitekter, DAB Bolig, Helsingør Kommune. Skoler: Nørre Gymnasium, Næstved Gymnasium, Allerød Gymnasium, Sjælsølund Efterskole, Faxehus Efterskole, Kofoeds Skole, DRs programudviklere, Nordeas ledergruppe, AP pension, Bluefragments, CompleteMe, Mindlab, Asunto, Gajhede og co., Vestforbrændingen (flere gange), Afilm, Københavns Kommune (flere gange), Helsingør Kommune, Dansk Blindebibliotek, ATP (flere gange), Ældresagen, Novo Nordisk, Libratone, World Fuel Services, Nilfisk, Trustworks, TECs lærergruppe, Officeclub, McDonalds, PBU, Arkitema, SLA Arkitekter, Konica Minolta, Erhvervsstyrelsen m.fl.

Kunderne siger

Herrepolterabend

"Jeg har sjældent oplevet en bedre service som den Laila har givet. Lige fra starten har Laila været utrolig samarbejdsvillig og man fornemmede at selve seancen ville blive underholdende, lærerig og sjov.

Jeg må sige, at jeg på intet tidspunkt er blevet skuffet. Laila havde polterabenden i sin hule hånd og fornemmede hurtigt kombinationen mellem teori og praksis. Ingen gik skuffet hjem denne dag, så jeg sender min klareste anbefaling videre. Tak for en god oplevelse.”

Kenneth Westerberg-Christensen
Libratone

"Laila er en fantastisk underviser og croquismodel, og hun formår at fange folks opmærksomhed med sit dygtige og rolige væsen. Hun er meget behagelig, professionel og god til at skabe en afslappende atmosfære, så alle føler sig involveret og godt tilpas i hendes selskab. Hos Libratone er vi meget glade for at have afholdt workshoppen med Laila, og hun har vores varmeste anbefalinger til andre personer eller virksomheder, som søger et udfordrende og underholdende teamevent.”

Sarah Kimura | Social Media Coordinator