Firmaevent

Fredagsbar - Teambuilding - Kick off

Jeres gruppe vil gå fra ”ikke at kunne, turde, tro på” til ”at gøre” på kort tid. Et friskt tempo får alle vante mekanismer til at fløjte ud ad vinduet og erstattes af fuldt fokus på processen. At der ikke er tid til at vurdere sig selv eller tegningerne giver en massiv udviklingskurve fra ”0” til ”har jeg tegnet det?”.

Det nøgne indslag er en grænseoverskridende åbner. Men oplev hvordan isen bliver brudt, og folk kommer op af stolene. Alle er i samme båd, og jeg tager styringen. I får masser at more jer over og snakke videre sammen om på kryds og tværs. Vi har altid tid til at grine, men øjeblikket er intenst. Så indstil jer på det uventede. Mine gode overtalelsesevner og hånden på skulderen på det rette tidspunkt sikrer, alle er med. Jeg bevæger mig ubesværet mellem den påklædte formidlerrolle og croquismodellen, og ved at være ene på scenen og fuldstændig ’på’, samler jeg gruppen med mit entertainergen.

I møder en engageret, lattermild og inspirerende igangsætter, der ser hele rummet. Mine kunder lader mig vide, jeg er behageligt afvæbnende og får alle til at slappe af. Jeg kan holde mange i hånden på en gang, og sparer ikke på anerkendende respons, når jeg ser, I tør. Hvilket jeg nok skal sørge for, I gør!

Mit kamæleonevent passer både ind som optakt til sommerfesten, kick-off, fredagsbar, ryste-sammen ved dannelse af nye teams, pædagogisk dag, julefrokost, trivselsdag osv. Fra helt små firmaer til store selskaber. Tilgangen og eventets profil bestemmes af netop jeres konstellation og behov.

I vil opleve et frirum til at gå ad en ukendt rute for at se, hvad der mon ligger dér af frisk energi og nye idéer. Jeg bærer jer igennem befriende genveje til hurtig læring og, hvordan I bryder med selvkritikken for et renere fokus uden nødvendigvis at sætte de ord på. Her er det oplevelsen, der tæller. I kommer op at køre og ned at mærke efter. Resultatet er et åbent nærvær, I deler. At få den fornemmelse ind under huden giver et mod og en lyst til at byde mere ind.

I tegneøvelserne leger vi med de to meget forskellige hjernehalvdeles ressourcer – analyse og sansning. Processerne kan du overføre til situationer i din hverdag og i dit arbejdsliv. Bonus er et arkiv af vilde, flotte og skøre tegninger, der kan huske dig på dagen, du overraskede dig selv og fik komplimenter og latterbrøl fra resten af gruppen.

Du oplever dine kolleger fra en ny vinkel. Så nyd at genopdage en firmaånd og et sammenhold, der kan gøre hverdagen blødere midt i kantet travlhed.

Skulle I ønske forløbet som en del af et tungere tilrettelagt udviklings- og samarbejdskursus, er jeg er lydhør overfor at implementere temaer og problemstillinger fra evt. oplæg, I har arbejdet med. Eksempelvis har jeg en samarbejdspartner (konsulentfirma), der udtrykker sig med powerpoints på forretningssprog. Han hyrer mig ind for ”min taktile tilgang” til de samme emner, han gennemgår med gruppen. Ofte inden deltagerne går i grupper og skal problemløse.

Event fakta

I internationale selskaber kan eventet afvikles på engelsk.

Jeg kommer ud til jer og medbringer alle materialer i god kvalitet, samt tegneplader.

Hold dig ikke tilbage med spørgsmål ifm. med booking. Jeg svarer gerne og uforpligtende på alt fra praktik til hvordan nu med den der nøgenhed, så du kan være helt tryg og føler, du kan stå inde for arrangementet.

Se evt. også ”Om CroquisPRO.dk”, hvor jeg fortæller mere om, hvad jeg kommer med.

Eksempler på firmakunder

Landinspektørkontoret, KAB, Forza Leasing, Rigshospitalet, Københavns Universitet/Kunsthistorie, Københavns Universitet/Landskabsarkitekter, DAB Bolig, Helsingør Kommune. Skoler: Nørre Gymnasium, Næstved Gymnasium, Allerød Gymnasium, Sjælsølund Efterskole, Faxehus Efterskole, Kofoeds Skole, DRs programudviklere, Nordeas ledergruppe, AP pension, Bluefragments, CompleteMe, Mindlab, Asunto, Gajhede og co., Vestforbrændingen (flere gange), Afilm, Københavns Kommune (flere gange), Helsingør Kommune, Dansk Blindebibliotek, ATP (flere gange), Ældresagen, Novo Nordisk, Libratone, World Fuel Services, Nilfisk, Trustworks, TECs lærergruppe, Officeclub, McDonalds, PBU, Arkitema, SLA Arkitekter, Konica Minolta, Erhvervsstyrelsen m.fl.

Kunderne siger

You/We, Firmafest

"Jeg kan anbefale Laila til ethvert arrangement, hvor man ønsker et kreativt, udfordrende indslag, der sender de deltagende helt ud på stolekanten.

Laila havde fra start til slut selskabet i sin hule hånd, og fik hurtigt aktiveret alle mænd og kvinder på en gennemført, god måde.

Al kommunikation op til og under arrangementet foregik helt og aldeles problemfrit.

Det var en ren fornøjelse!"

Daniel J. Friis, Business, Development Manager
Trivselsdag, FOA/PMF

" Vi var en gruppe af meget forskellige typer og Laila rummede alle. Hun var helt fantastisk til at skabe en ramme, der gav plads til ro, fordybelse og grin. Vi blev ført gennem processen, så alle kunne være med og alle havde en virkelig god oplevelse."

Ida Skou Mikkelsen
Macom - teamevent

"Jeg bookede Laila til et firmaevent, hvor formålet var at vi alle skulle rystes sammen.

Lailas arrangement var helt perfekt til dette, da hun hjalp os med at sætte fokus på oplevelsen af at lære denne nye ukendte tegnestil at kende i fællesskab.

Jeg kan klart anbefale Lailas arrangement til firmaevents, da det sociale styrkes på en helt anden måde, end hvis man fx tager ud og laver konkurrencer som paintball el. lign.

Tusind tak for oplevelsen. Vil klart anbefale dig til andre!"

Rosalina Schacke
Sven Westergaard Ejendomsadministration A/S - sommerfest

"5 ud af 5. Mega godt. Intet kunne være bedre.

Laila kom som en overraskelse til vores firma sommerfest og det var over alt forventning! Laila er en fantastisk underviser og model, og formår virkelig at få alle i lokalet med sig også dem som syntes croquis var grænseoverskridende.

At man som underviser formår at få hele selskabet dybt koncentreret imens der tegnes og man ikke tænker over nøgenheden i lokalet er et super talent fra hendes side!.

Jeg vil anbefale Laila til alle jeg kender som går med tankerne om at booke en croquismodel, det er helt sikkert ikke sidste kan jeg har booket hende til et arrangement."

Mia Sloth Jensen, Ejendomsadministrator
C. F. Møller Architects - Fredagsbar 75 delt

Som en del af vores fredagsbar, havde vi booket Laila og Croquis-pro til en både faglig og festlig aktivitet.

Som arkitekter, havde mange af os tegnet tidligere (men måske ikke lige i går) mens andre var helt nye i disciplinen. Både de garvede og de nye fik en helt fantastisk intro og super pædagogisk guidning undervejs. Alle øvelserne var relevant og sjove og alle var meget glade.

Vi vil helt klart booke Laila igen - og også varmt anbefale hende til alle andre!

Pernille Pals Projektleder, Arkitekt maa
Pædagogisk dag, Tårnbygårdsskolen

" Vi havde besøg af Laila til et trivselsarrangement for cirka 40 medarbejdere. Vi ønskede et lærerigt og sjovt arrangement, der kunne favne og underholde hele vores farverige personalegruppe.

Laila levede fuldt op til vores forventninger. Laila fremstod behagelig og professionel. Der blev hurtigt skabt en afslappende stemning med plads til grin.

Vi blev guidet igennem forskellige øvelser og udfordret i forskellige teknikker.

Der var efterfølgende bred enighed i personalegruppen om, at det havde været en god, sjov og anderledes oplevelse."

Tinne Hansen
Ledergruppe, Hotel Marriott

"Vi havde fornøjelsen af at have besøg af Laila til en teamevent.

Vi var lidt nervøse for, hvordan vores kollegaer ville reagere på en croquis-aktivitet, som jo for nogen kan være lidt grænseoverskridende - og vi havde delt dette med Laila forud for vores event.

Måden Laila tog hånd om os på var virkelig imponerende. Laila var professionel, behagelig, pædagogisk og god til at skabe en afslappende atmosfære, så alle deltagere følte sig trygge og godt tilpas.

Derudover var Laila ret tydelig i at skabe en bro mellem croquis og strategi og kommunikation på arbejdspladsen, selvfølgelig på en naturlig og diskret måde, så det sociale stadig var i fokus.

Vi kan varmt anbefale Laila. Tak for en rigtig god, underholdende og lærerig oplevelse."

Copenhagen Marriott Hotel